Filmregistratie en trailer “Zenuwslopend”

Filmregistratie van de voorstelling Zenuwslopend van Ilse Oostvogels. Zenuwslopend is een speelse, muzikale en beeldende voorstelling met verdriet, optimisme en levenslust. Gebaseerd op onderzoeken, interviews en vragenlijsten over multiple sclerose (MS).

Documentaire Kunstenaars

Productie documentaire van 14 min. voor Museum Jan Cunen. Wordt tijdens de tentoonstelling ‘Naakt of Bloot?’ getoond in het museum. Kunstenaars vertellen over hun werk en reageren op het thema van de tentoonstelling.

Films voor theaterproductie

Voor Van Tok Music Entertainment zijn vijf films ontwikkeld die gepresenteerd zijn tijdens de shows IT’S CHRISTMAS TIME – THE SANTA EDITION CAST SHOW. Vijf korte speelfilms met o.a. Barrie Stevens, Alfred van den Heuvel en Hakim
Traïda

Portretfilms Fontys FHK studenten

10 Portretfilms van de genomineerden voor de Jacques de Leeuwprijs 2018. Piet van Dycke, Matthias Gigengack, Bastiaan Sparnaay, Peter van der Heijden, Marleen Hendriks, Xavier Geerman, Marth de Kinder, Duncan Laurence, Karlijn Maier en Anna Joan.

Portretfilm Duncan Laurence

Luma Design maakt een portretfilm van Duncan Laurence. Hij was één van de genomineerden voor de Jacques de Leeuw Prijs 2018. Door een kijkje in de studio waar hij vaak opnames maakt en een persoonlijk interview leren we hem beter kennen in deze film.